Om OK Energiteknik

OK Energiteknik er en af Danmarks største servicevirksomheder inden for servicering af gasfyr, oliefyr, varmepumper og ventilationsanlæg.

Hver dag hjælper vi boligejere, virksomheder, kommuner og boligforeninger over hele landet med servicering af varme- og ventilationsanlæg. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at alle kunder får optimal udnyttelse af sit anlæg.

Specialviden samlet ét sted

Den 1. september 2018 overtog energiselskabet OK firmaet Lygas Energiteknik, som blev etableret i 1985 af en gruppe VVS-installatører, der samlede alle sine servicekunder i et fællesejet selskab.

Siden start har Lygas Energiteknik på den måde opnået specialviden om servicering af gas-, olie-, varmepumpe- og ventilationsanlæg. Virksomheden har i løbet af årene ekspanderet fra otte medarbejdere til i dag at omfatte mere end 70 engagerede og kompetente medarbejdere, som servicerer både private og erhvervskunder over hele landet.

Få en serviceaftale hos OK Energiteknik

Et vigtigt skridt

Lygas Energiteknik skiftede den 1. oktober 2020 navn til OK Energiteknik. Dermed blev kunderne en del af et af landets største energiselskaber.

Ud over service kan virksomheden levere naturgas, fyringsolie og el, samt installere varmepumper og gaskedler på fordelagtige vilkår til både boligejere og virksomheder.

Mere end 100 års erfaring

Som andelsselskab er OK ejet af kunderne. Derfor er det også med fokus på kundernes behov, at vi udvikler vores forretning – det gælder både i forhold til produkter og service.

OK er et moderne energiselskab, hvor det er vigtigt at være energiforbrugerens repræsentant i et marked under forandring. OK leverer de produkter, kunderne efterspørger, samt udvikler tekniske løsninger og koncepter, som gør det nemt at være kunde i OK.

Siden 1913 har OK forsynet danskerne med de energiprodukter, der har været behov for gennem tiderne - lige fra kul, fyringsolie og naturgas til nu også at omfatte installation og eksempelvis drift af miljørigtige varmepumpeløsninger.

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem